Reference / Savski trg

ACO

Savski trg
OPIS

Pažljivom rekonstrukcijom Savskog trga očuvani su svi istorijski slojevi koji ovom delu grada daju autentičnost i jedinstvenu kombinaciju starog duha prestonice i najmodernijih arhitektonskih rešenja.


Zahvaljujući i inovativnom rešenju kompanije ACO, proizvodu ACO Multiline Seal In, trg je dobio potpuno nov izgled i pešačku zonu - prostran, moderno dizajniran i ozelenjen javni prostor, prilagođen pešacima i biciklistima.


ACO Multiline Seal In je rezultat kontinuiranog ulaganja kompanije ACO u razvoj kanala za linijsko odvodnjavanje, a rešenje je apsolutna vodonepropusnost spoja korišćenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala, te se ovom tehnologijom trajno štite okolni slojevi od izliva vode.


Bogat izbor pokrivnih rešetki (različitih po izgledu, boji i materijalu), nudi mogućnost oblikovanja, stvaranja i naglašavanja jedinstvenog dizajna, uz garantovano optimalno odvodnjavanje i održivost sistema. Popularni šlic kanal, ACO SlotTop je diskretno, funkcionalno rešenje koje daje arhitektama slobodu dizajniranja sa potpunom sigurnošću posetilaca, kao što je to primenjeno u radijusu Savskog trga.