Proizvodi / Dekoplaster zidna obloga - Dijamant serija / Hyacinth 408

Hermes Decorations

Dekoplaster zidna obloga - Dijamant serija / Hyacinth 408
OPIS

Baš kao što se dijamant pažljivo obrađuje kako bi dobio veličanstven sjaj, Setaplaster je marljivo radio na tonovima koji će vaš prostor učiniti prepoznatljivim i otkrio kolekciju dijamanata. Kolekcija je oduševljava strukturom jarkih boja ukrašenom mineralnim kamenjem.


Kolekcija dijamanata vam omogućava da miješate različite boje. Tako možete izraziti sopstveni stil u svom prostoru.


Jorgovan je bleda i meka ljubičasta boja koja predstavlja nevinost, mladost, duhovnost i mir.


Prije nanošenja proverite zahtjeeve za potrošnju na ambalaži.


A ŠTA JE SETAPLASTER DECO PLASTER?

Seta Plaster je zidna obloga nove generacije napravljena samo od prirodnih tekstilnih vlakana, bez prašine, tragova i ostataka. Može se lako primeniti. Ekonomičan je i dekorativan.


ZAŠTO SETAPLASTER?

Postoji mnogo razloga zašto da preferirate Setaplaster u odnosu na farbu ili tapetu. Daje vizuelnost visokog nivoa vašim zidovima svojom posebnom teksturom i desetinama opcija boja. Može se koristiti dugi niz godina, po želji možete ga lako ukloniti. Obezbeđuje zvučnu, toplotnu i izolaciju vlage. U slučaju oštećenja, lako se popravlja.


NAČIN NANOŠENJA?

Da biste videli eleganciju Setaplastera na svojim zidovima, dovoljna je posuda odgovarajuće veličine, 7 litara vode i providna gleterica za jedno pakovanje. Ostavite smjesu koje ste pripremili da odstoji 2 sata i odmah počnite da ga nanosite pomoću gleterice.


DA LI JE POTREBAN MAJSTOR?

Iako je Setaplaster lako nanijeti, možda će vam trebati majstor. U ovom slučaju, možete nas pozvati da vam preporučimo majstora.


DA LI SETAPLASTER POKRIVA OŠTEĆENA MJESTA?

Setaplaster se lako može nanositi na sve površine uključujući gips, cement, drvo, metal, staklo i farbane površine. Zahvaljujući elastičnosti zatvara pukotine i rupe u zidu na svim nanijetim površinama.


DA LI SE SETAPLASTER MOŽE UKLONITI?

Aha. Setagister se lako uklanja vlažnom krpom.


DA LI SE SETAPLASTER MOŽE KORISTI U KUPATILU?

Setaplaster Silk Gips zidna obloga se može koristiti svuda osim unutar tuš kabine.


DA LI SE UNIŠTAVA U KONTAKTU SA VODOM?

Zahvaljujući strukturi setagipsa, ima sposobnost da apsorbuje 200 ml vode po kvadratnom metru. Međutim, ako je izložen kontinuiranom protoku vode, može doći do oštećenja.


DA LI SETAPLASTER SILK SPREČAVA BUĐ I VLAGU?

Setaplaster upija znoj i vlagu sa zidova zahvaljujući mješavini pamuka i svile koju sadrži. Tako se sprečava stvaranje buđi i vlage.

VIDEO

Hermes Decorations