Proizvodi / GRENTON SMART HOME SYSTEM

Integra

GRENTON SMART HOME SYSTEM
OPIS

Grenton Smart Home

Dom koji zna kada odlaziš i kada se vraćaš. Pamti uslove koje preferirate i prilagođava se vašim navikama. Kada se opuštate, Grenton Home brine o vašoj udobnosti. Kada radite, brine se o vašim finansijama. A kada spavate, to osigurava bezbjednost vas i vaše porodice. Njime možete upravljati preko aplikacije ili preko dodirnih panela. Zahvaljujući dodatnim integracijama, povezuje se sa drugim kućnim uređajima. Zajedno sa instalaterom postavljate pravila koja će voditi vaš dom. Na osnovu njih, automatizuje svoje akcije, povezujući se sa drugim sistemima. Sveobuhvatno brine o vašoj udobnosti.


Funkcionalnosti koje se podrazumijevaju za Grenton Smart Home


Kontrola svijetla

Koristite automatizaciju ili uključite i isključite svijetla u svakoj prostoriji iz aplikacije ili centralne dodirne table. Slično tome, kontrolišite intenzitet i boju svetlosti. Koristite svjetlosne scene. Grupišite svetlosne tačke, upravljajte zonama.


Kontrola temperature

Kontrolišite temperaturu u svom domu sa bilo kog mjesta. Povežite klima uređaj i peć sa sistemom i kontrolišite ih iz aplikacije ili panela. Sistem će prilagoditi intenzitet i način grijanja ili hlađenja prostorija. Automatski će podesiti nivo i ugao roletni za prirodno zagrijevanje ili hlađenje prostorije u zavisnosti od doba godine i geografske lokacije prostorije – drugačije „sa juga“, drugačije „sa zapada“.


Kontrola roletni i venecijanera

Podignite i spustite roletne. Kontrolišite tende i zavjese. Lako reagujte na promjene izvan prozora. Podesite ugao letvica. Automatizujte kontrolu roletni u zavisnosti od ugla sunčevih zraka. Sistem kontinuirano analizira gdje je sunce, prilagođavajući u skladu sa tim podešavanje roletni. Integrišite sistem sa meteorološkom stanicom ili preuzmite vremenske podatke sa Interneta. Osigurajte svoj dom od promjenljivih vremenskih uslova ili provala. Čak i kada ste odsutni.


Kontrola kapije

Upravljajte kapijom, pješačkim i garažnim vratima iz jedne aplikacije ili dodirne table. Integrišite nadzorne kamere, prikaze interfona i podatke senzora da nadgledate svoj dom. Vozite se do svog imanja i kapija će već biti otvorena. Koristite automatski aktivirana svijetla za prilaz na osnovu podataka senzora pokreta. Daljinski otvorite prolaz za kurira kada čeka sa paketom. Pazite na svoju pametnu kutiju za pakete za pisma i pakete.


Kontrola dvorišta

Kontrolišite navodnjavanje i osvjetljenje bašte. Integrišite Grenton Smart Home sistem sa senzorom vlage u zemljištu i zaboravite na osušene biljke. Sistem koristi podatke sa senzora i rasporeda, ali i analizira prognozu kiše kako bi se izbjeglo nepotrebno zalivanje biljaka.

Uveče, radi bezbjednosti vaše bašte, prema rasporedu, uključiće se fasadno osvjetljenje zgrade, kao i reflektorska rasvjeta bašte. Sve zahvaljujući algoritmima sistema pametne kuće. Takođe dodajte kontrolu pumpe u ribnjaku ili bazenu. Integrišite upravljanje osvjetljenjem u baštenskom đakuziju i uključite saunu iz mobilne aplikacije.

VIDEO

What is a smart home? Scene: waking up in the Grenton Smart Home

What is a smart home? Scene: leaving the Grenton Smart Home

What is a smart home? Scene: home office in the Grenton Smart Home