Proizvodi / Smart Security

Integra

Smart Security
OPIS

Dom bi trebalo da bude bezbjedno utočište. Mogućnost da mirno spavate bez brige o potencijalnim opasnostima trebalo bi da bude norma. Akuvox pametno bezbjednosno rješenje olakšava vlasnicima kuća upravljanje njenom bezbjednošću i kontrolom, kao i upotrebu interfonskih sistema i još mnogo toga u okviru jednog pametnog sistema.

● Sve-u-jednom sistem


● Sigurnost i automatizacija doma


● Jednostavna instalacija i integracija


Šta sve jedan smart security sistem podrazumijeva?


Potpuna bezbjednost i sigurnost doma

Zigbee senzori na baterije koji pokrivaju skoro sve moguće životne incidente, kao što su provala, curenje vode i požar, omogućavaju vlasnicima kuća da kreiraju kućne bezbjednosne sisteme različitih razmjera na osnovu njihovih potreba i budžeta.


Mogućnost kućne automatizacije

Stanovnici mogu da kreiraju scene i rasporede za sistem preko SmartPanela ili aplikacije kako bi odgovarali njihovom životnom stilu. Na primer, korisnici mogu da omoguće režim odsustva da aktivira pametni utikač da isključi osvjetljenje i TV.


Integracija pametnog interfona

Recite zbogom zidovima pretrpanim interfon jedinicama i alarmnim panelima. SmartPanel je takođe interfon. Sa njim su dostupni oštri audio i video pozivi sa posjetiocima, komunikacija od sobe do sobe između porodica i daljinsko otključavanje vrata.


Posebno dizajnirana bezbjednosna aplikacija

Pratite svoj dom bilo gdje, zahvaljujući intuitivnoj aplikaciji AK Home. Rukovanje upozorenjima, prilagođavanje scene, kontrola kuće i funkcije pametnog interfona kao što su viđenje i razgovor sa posetiocima i otvaranje vrata su sve na dohvat ruke.


Jednostavna instalacija

Rješenje podržava bežičnu vezu, što ga čini veoma pogodnim za instalatere. SmartPanel podržava Wi-Fi i Zigbee i senzore Zigbee. Ovo je posebno pogodno za projekte sa zastarelim ožičenjem. Pored toga, interfejs wizard olakšava proces instalacije.


Otvoren sistem

Velika otvorenost omogućava proširenje funkcionalnosti sistema. Zigbee za dodavanje više pametnih uređaja, ONVIF za laku integraciju sa VMS sistemima, Android OS za instaliranje aplikacija trećih strana kao što je Google Plai muzika i SDK/API za povezivanje sa spoljnim sistemima.