Proizvodi / Grandstream mrežna rješenja

Integra

Grandstream mrežna rješenja
OPIS

Grandstream GWN serija mrežnih rješenja nudi moćne i bezbjedne mreže sa širokim opsegom pokrivenosti koje imaju vodeća podešavanja i upravljanja u industriji zahvaljujući ugrađenim odredbama i besplatnim opcijama upravljanja. Ova serija nudi i Wi-Fi pristupne tačke i gigabitne rutere kako bi ponudila kompletno žičano i Wi-Fi rješenje. 3-godišnja garancija zagarantovana.


Unutrašnje Wi-Fi pristupne tačke

Grandstream-ove moćne Wi-Fi pristupne tačke nude umrežavanje visokih performansi, ogroman opseg Wi-Fi pokrivenosti, brzo i lako obezbjeđivanje zahvaljujući GWN Cloud-u, GWN Manager-u, Grandstream-ovim cloud i besplatnim platformama za upravljanje na lokalnom nivou, kao i ugrađenom kontroleru.



Spoljne Wi-Fi pristupne tačke

Grandstream-ove spoljne Wi-Fi pristupne tačke nude sertifikovano kućište otporno na vremenske uslove i podržavaju domet pokrivenosti do 750 metara. Seriju podržavaju GWN Cloud i GWN Manager, Grandstreamov ocloud i besplatne platforme za upravljanje na lokalnom nivou, kao i ugrađeni kontroler.


Ruteri

Idealni za mala i srednja preduzeća, maloprodaju, obrazovanje, ugostiteljstvo i medicinska tržišta, Grandstream ruteri podržavaju sveobuhvatna Wi-Fi i VPN rješenja koja se mogu dijeliti na jednoj ili više različitih fizičkih lokacija.


Mrežni prekidači

Sloj 2+ upravljani mrežni prekidači koji omogućavaju malim i srednjim preduzećima da izgrade skalabilne, bezbjedne, visoke performanse i pametne poslovne mreže kojima se u potpunosti može upravljati.


Wi-Fi upravljanje

GWN Cloud i GWN Manager su BESPLATNE platforme za upravljanje na nivou preduzeća za pristupne tačke Grandstream-a. Zahvaljujući pojednostavljenom nadzoru i održavanju, upravljanje mrežom na više lokacija nikada nije bilo lakše.