Proizvodi / Grandstream platforma za komunikaciju UCM6300 Ecosystem

Integra

Grandstream platforma za komunikaciju UCM6300 Ecosystem
OPIS

Kompletna platforma za komunikaciju i saradnju za rješenja na licu mesta i na daljinu. Ecosistem UCM6300 uparuje prilagođavanje i kontrolu lokalnog IP PBKS-a sa daljinskim pristupom rješenja u cloud-u kako bi se obezbijedila hibridna komunikaciona platforma laka za upravljanje za preduzeća svih veličina. Ekosistem se sastoji od IP PBKS serije UCM6300, WebRTC, Wave aplikacije i UCM RemoteConnect usluge u cloud-u.


UCM6300 serija

Moćno rješenje za objedinjenu komunikaciju i saradnju za svaku organizaciju. Serija UCM6300 pruža vrhunsko rješenje za objedinjene komunikacije prepuno ekosistema mobilnosti, bezbjednosti, video i alata za saradnju.


UCM6300 Audio serija

Moćno rješenje za objedinjenu audio komunikaciju i saradnju za svaku organizaciju, UCM6300 Audio serija pruža vrhunsko rješenje za objedinjene komunikacije prepuno ekosistema mobilnosti, bezbjednosti, glasa i alata za saradnju.


UCM RemoteConnect

UCM RemoteConnect omogućava organizacijama da izgrade bezbjedno rješenje za komunikaciju i saradnju koje je lako za upravljanje na daljinu, odnosno za remote zaposlene. Nudi prateću uslugu u cloud-u za seriju UCM6300.


Wave

Povežite se bilo kada sa bilo kog mesta. Aplikacija Wave pruža mobilnu i web aplikaciju za seriju UCM6300, omogućavajući remote radnicima da lako komuniciraju i sarađuju sa bilo kog mesta. Kompatibilan je sa uslugom u cloud-u UCM RemoteConnect kompanije Grandstream.