Proizvodi / Grandstream IP glasovna telefonija

Integra

Grandstream IP glasovna telefonija
OPIS

Razvijanje moćnog rješenja koje je prilagođeno svakom pojedincu pojednostavljuje komunikaciju i efikasnost radnog opterećenja. Grandstream čini najsavremenije telefonske uređaje pristupačnijim i lakšim za primjenu nego ikada ranije. Pogledajte naš širok spektar krajnjih tačaka za telefoniju i izgradite savršenu mrežu sa Grandstreamom već danas.


IP telefoni serije GRP

GRP serija su IP telefoni za operatere dizajnirani za masovnu primjenu. Za obezbjeđivanje u cloud-u i centralizovano upravljanje, Grandstreamov sistem za upravljanje uređajima (GDMS) obezbjeđuje centralizovani interfejs za konfigurisanje, obezbjeđivanje, upravljanje i praćenje primjene Grandstream krajnjih tačaka.


IP telefoni GXP serije

Naša GKSP serija telefona je dizajnirana za korisnike koji su često na telefonu i treba im pristup naprednim funkcijama, linijskoj podršci i opcijama upotrebljivosti. Uradite više, obavljajte više poziva i ostanite u kontaktu sa više ljudi.


Hotelski telefoni

GHP serija hotelskih telefona sadrži IP telefone jednostavne za upotrebu za svaku hotelsku sobu koji se mogu programirati i prilagoditi potrebama hotela i njegovih gostiju. Ova serija je takođe idealna za stanove, spavaonice, bolnice, maloprodaju i još mnogo toga.


DECT bežični

Mobilizujte VoIP mrežu da biste kreirali produktivno i fleksibilno komunikaciono okruženje. DP750 i DP720 omogućavaju korisnicima da se oslobode svojih stolova i da se kreću kroz bilo koje poslovanje, skladište, maloprodaju ili stambenu kuću bez ograničenja.


Wi-Fi bežični

Naši bežični WFi IP telefoni su dizajnirani da odgovaraju različitim preduzećima i vertikalnim tržišnim aplikacijama, uključujući maloprodaju, logistiku, medicinu i bezbjednost. Nudi moćnu kombinaciju funkcija, mobilnosti i izdržljivosti kako bi zadovoljio sve potrebe prenosne telefonije.


Moduli proširenja

Korisnicima velikog obima poziva je potreban pristup jasnom i efikasnom načinu za jednostavno usmjeravanje i kontrolu poziva. Moduli proširenja omogućavaju korisnicima da efikasno identifikuju otvorene linije i usmjeravaju pozive.