Proizvodi / Grandstream upravljanje objektima

Integra

Grandstream upravljanje objektima
OPIS

Sigurnost u zgradi je kao osiguranje, to je nešto na šta se nadate da se nikada nećete morati osloniti, ali možda će doći dan kada ćete biti zahvalni što ste primjenili bezbjednosne mjere. Bilo da je to rezultat oštećenja imovine, provale, zlobe zaposlenih ili druge prijetnje u zgradi, saznanje da postoji tehnologija za zaštitu imovine zgrade donijeće udobnost svakom vlasniku preduzeća. Grandstream proizvodi za upravljanje objektima su napravljeni da isporuče moćno bezbjednosno rješenje koje se može prilagoditi potrebama bilo kog poslovanja.


Kontrolne stanice

HD interfon i kontrolna stanica obezbjeđuju namjenske uređaje za upravljanje pristupom vratima, kamerama za video nadzor, interfonima, komunikacijama u zgradama i još mnogo toga.


Full HD IP kamere

Kreirajte i prilagodite bezbjednosno okruženje pomoću našeg asortimana Full HD IP kamera. Jednostavne za podešavanje, postavljanje i upravljanje, ove kamere nude proaktivan bezbednosni sistem kako bi objekat korisnika bio obezbeđen i zaštićen.


Interfoni i pejdžing

Interfonska rešenja i rješenja za pejdžing idealna za poslovne zgrade, preduzeća, škole, zdravstvene ustanove, maloprodajne centre, stambena okruženja, skladišta i druga zatvorena okruženja.


Sistemi za pristup objektima

Pratite i upravljajte pristupom bilo kojoj fizičkoj zgradi sa sistemima za pristup objektima koji obezbjeđuju namjenski audio i/ili video interfon koji se može integrisati sa punim portfoliom rješenja Grandstream-a.


IP video koderi/dekoderi

Grandstream IP video enkoderi/dekoderi omogućavaju korisnicima da dodaju IP kamere u analognu mrežu u IP mrežu i da kreiraju sistem javnog razglasa.


Video Management

Grandstreamov GSurf Pro v2 je besplatni softver za upravljanje video zapisima koji pretvara bilo koji računar ili laptop u rješenje za praćenje i snimanje video nadzora.