Proizvodi / Grandstream automatizacija hotela

Integra

Grandstream automatizacija hotela
OPIS

Prednosti izgradnje Grandstream rješenja za ugostiteljstvo


Ako želite da izgradite rješenje za komunikaciju, upravljanje i bezbjednost za bilo koji hotel, odmaralište, gostionicu, lodge ili restoran sa hlebom i doručkom, Grandstream može da obezbijedi svaku krajnju tačku i sistem upravljanja koji su vam potrebni za to. Takođe, naša široka paleta proizvoda može da radi zajedno kako bi svaki hotel radio sa maksimalnom efikasnošću. Da bismo ispitali naša ugostiteljska rešenja, hajde da prvo istaknemo sve što nudimo, a zatim ćemo vam pokazati neke stvarne primere hotela koji su primenili Grandstream rešenja i rezultate koje su time postigli.


Wi-Fi

Uz prednosti velikog propusnog opsega, niske cijene i prednosti rominga, VLAN može efikasno da rastereti celularnu mrežu u oblasti velike gustine korisnika i da gostima hotela pruži bolje korisničko iskustvo. Važno je poboljšati zadovoljstvo gostiju pomoću pokrivenosti bežičnom mrežom velike brzine u sobama za goste i u cijelom objektu. Odlično sveukupno iskustvo bežičnog interneta zahtjeva ulaganje u hardver, Grandstreamov portfolio mrežnih rješenja nudi niz proizvoda koji se mogu u potpunosti prilagoditi za bilo koju hotelsku primenu. Grandstream-ove Wi-Fi pristupne tačke nude moćne i bezbjedne mreže sa širokim opsegom pokrivenosti koje karakterišu vodeće podešavanje i upravljanje u industriji zahvaljujući ugrađenom obezbeđenju i besplatnim opcijama upravljanja.


Rješenja za ugostiteljsku komunikaciju iz kompanije Grandstream

Hoteli se u velikoj meri oslanjaju na svoju komunikaciju između rezervacija, recepcije, održavanja, održavanja menadžmenta i gostiju hotela. Povezivanje ovih korisnika i ispunjavanje njihovih jedinstvenih komunikacijskih potreba je lakše nego ikad sa Grandstreamom. Bez obzira da li želite da nastavite da koristite postojeću tehnologiju ili da nadogradite na rješenje na koje se možete osloniti, Grandstream može pomoći gde god je to potrebno.