Proizvodi / REZANA GRAĐA

JAF

REZANA GRAĐA
OPIS

Kao sirovi drveni dijamant, rezano i dragocjeno drvo je osnova za veliki izbor proizvoda od drveta. JAF nudi drvnu građu iz cijelog svijeta i prati lokalne proizvode od šuma do kupaca. Kao dobavljač kompletnog asortimana rezane građe, JAF ima direktan pristup najvažnijim međunarodnim tržištima nabavke: JAF nabavlja drvo iz oblasti sa najboljim rastom u Evropi i uvozi visokokvalitetno rezano i vrijedno drvo od pouzdanih, međunarodnih partnera.


KRATAK PREGLED NAŠEG DRVETA ZA REZANU GRAĐU:

  • Građa od tvrdog i mekog drveta
  • Dimenzionalna dobra
  • Industrijsko drvo
  • Okviri prozora i namještaja
  • Termo drvo
  • Drvene ploče


REZANA GRAĐA IZ SOPSTVENE PROIZVODNJE

U Sent Mareinu, u Štajerskoj, čuva se veliki izbor vrijednog starog drveta. Evropsko fino drvo, kao i izdržljivi ariš i odabrana egzotična drva su ovdje dostupna kupcima kao rezano drvo i drvo za terasu najboljeg kvaliteta. Proizvodi su i komercijalna roba i drvo iz sopstvene proizvodnje. Asortiman proizvoda se proteže od neobrađenih dasaka do sečene robe.

U donjoaustrijskoj pilani u Laa an der Thaia, rezana građa se pravi od regionalnih vrsta drveta kao što su hrast i jasen. Pored parenja i sušenja drveta u peći, posebne debljine i fiksne dimenzije se takođe proizvode na licu mesta prema zahtjevima kupaca.


OD ŠUME DO KUPCA

Sa sopstvenom pilanom u Laa an der Thaia, JAF je stekao značajnu fleksibilnost. Pošto je obrada porudžbina u sopstvenim proizvodnim pogonima u potpunosti u našim rukama, možemo na zahteve kupaca reagovati fleksibilnije i u kratkom roku.


USLUGA KOJA PRUŽA VIŠE

Uz logistiku visokih performansi, JAF garantuje kratkoročnu dostupnost sa zaliha na svim prodajnim lokacijama. Kompanija nabavlja rezanu građu za skoro svaku primenu - od punog drveta do industrijskih asortimana kao što su frizovi i skele. Kroz pojedinačne usluge drvo se može prilagoditi najrazličitijim zahtevima kupaca.