Proizvodi / Sanitarne kabine

Lamex

Sanitarne kabine
OPIS

Kompakt (Compact-HPL), kao materijal izuzetnih performansi, uspijeva da odgovori na sve zahtjeve savremenog, užurbanog života: često čišćenje u toaletima, dezinfikovanje, otpornost na habanje i grebanje, trajnost.



Više nego bilo kada u prošlosti, svjesni smo potreba za korišćenjem higijenskih površina, a Fundermax Compact ima higijenski zatvorenu površinu koja sprečava razvoj mikroorganizama.


Praktičnost, koja je danas mjerilo uspjeha, podrazumijeva najbolje iskorišćenje materijala, energije, vremena.


Zato su sanitarne kabine izbor koji pravi najveći broj projektanata, i sigurno su izbor budućnosti.



Tokom godina, LAMEX DOO se profilisao kao jedan od vodećih proizvođača sanitarnih kabina, zbog vođenja cijelog procesa: od savjetovanja pri izboru dekora i poručivanja materijala, preko projektovanja, optimizacije i obrade - do montaže. Budući da je ekskluzivni distributer Fundermax programa, sada su i u Crnoj Gori dostupne vrhunske sanitarne cabine, ormarići, pregrade za toalete.


Ako računate na frekventnu upotrebu i čišćenje, odgovor su Lamex sanitarne kabine i pregrade.



Kabine u toaletima, pregrade za pisoare, kabine za presvlačenje, predstavljaju zone frekventne upotrebe koje se često čiste. One zahtijevaju primjenu Max Compact Interior-a.


Za sanitarne kabine upotrebljavamo Fundermax Compact debljine 13mm i kvalitetni inox okov.


Svaki panel na sanitarnoj pregradi ima mašinski obrađene ivice na CNC mašini, radi bezbjednosti korisnika.

Na površini je dvostruko ojačan sloj akrilne PU smole bez „niša“ u kojima bi mogle da se razvijaju bakterije. Otporne su na grebanje, habanje i kvašenje.



Šta čini kabinu?


HPL ploča i kvalitetni inox prateći okov


1. HPL ploča

2. Ugaonik „L“

3. Spojnica „T“

4. Šarke sa oprugom

5. Šarke bez opruge

6. Ručice

7. Bravice sa indikatorom

8. Viseći nosač za šipku

9. Zidni prihvatnik za šipku

10. Ugao za šipku - 180⁰

11. Ugao za šipku - 90⁰

12. Vješalica za garderobu

13. Nogice

Prema zahtjevima projekta, kabine se konstruišu tako da odgovaraju svakom prostoru.


Kabine mogu da se kombinuju sa pregradama za tuševe, pa se u tom slučaju dodaje okov kojim bi se sve zajedno povezale i činile jednu cjelinu.



Max Compact Interior ima specifična antibakteijska svojstva koja su testirana i sertifikovana. Zahvaljujući sloju melaminske smole, površina ploče pomaže u sprečavanju razmnožavanja bakterija i klica.


Koliko mnogostruku primjenu imaju kabine od FUNDERMAX kompakta, govori njihova upotreba na bazenima. Kabine su neophodne ne samo u toaletima, već i kao multifunkcionalne jedinice namenjene za presvlačenje, sa posebnim priključcima i ogledalima. Za posjetioce bazena, važno je da one budu i atraktivnog dizajna. Zato što doprinose ukupnom utisku koje na goste ostavlja celokupan prostor, investitori biraju iz širokog Fundermax spektra dekora.



Katalog možete pronaći ovdje.