WC i bide u jednom proizvodu

WC tuš svestran je i učinkovit element savremenog kupatila, nudi poboljšanu higijenu, učinkovito korištenje vode, uštedu prostora i estetski nadopunjuje prostor kupatila.

Kupatilo za savremen i brz način života zahtijeva kvalitetnu i visokofunkcionalnu opremu. Fokus je na proizvodima i sistemima koji podupiru održivost, nude komfor u svakodnevnoj higijeni te se ujedno odlikuju lijepim dizajnom. 

WC tuševi prepoznati su i na našem tržištu kao proizvodi koji podižu kvalitet života i svakodnevne higijene. TECE je ponudio brojne inovacije i rješenja kad je u pitanju dovođenje i odvođenje vode iz domova. Za još bolju higijenu tu je njihov dobro poznati WC tuš TECEone. Radi se o sofisticiranoj WC šolji koja ima funkcije bidea. Nudi jednostavno i učinkovito održavanje higijene intimnih dijelova. Posebno će ga cijeniti žene tokom određenih dana u mjesecu, kao i osobe koje imaju problema s hemoroidima. TECEone idealna je podrška u svakodnevnoj higijeni osobama s poteškoćama u kretanju, kojima je teško ulaziti i izlaziti iz kade ili tuš kabine kako bi obavili higijenu nakon nužde. TECEone jednostavno nudi bolju higijenu intimnog područja i ugodan osjećaj čistoće i svježine. 

Kako funkcionira WC tuš TECEone?

Na TECEone WC šolji s funkcijom bidea, s lijeve i desne strane nalazi se po jedno dugme. Nakon obavljanja nužde, pomoću lijevog okretnog dugmeta namješta se ugodna temperaturu vode za pranje do 38 ˚C, brzo i precizno. Desno okretno dugme precizno kontroliše količinu vode do 5 L u minuti. Pritisak vode izbacuje ručicu tuša koja je integrirana u WC šolji i pranje počinje. Ručica tuša čak se sama čisti: potpuno automatskim ispiranjem prije i nakon svake uporabe. Nakon pranja ručica se sama vraća u svoj utor u WC šolji. Još jedna prednost: za rad TECEone WC tuša nije potreban priključak za električnu energiju zbog hidrauličke ručice tuša (koja se pokreće vodom).

Više mjesta u kupaonici

S TECEone dobit ćete više mjesta u kupatilu, jer nema potrebe za bideom. Ovo je dobro imati na umu kod opremanja manjih ili kompaktnih kupatila. TECEone zauzima isti prostor kao klasična WC šolja, a obuhvaća dva proizvoda. Svojim dizajnom TECEone može doprinijeti moderan i elegantan izgled kupatila, te nadoknaditi druge elemente kupatila bez obzira na stil uređenja.


TECEone, WC tuš, jedinstveno je i inovativno rješenje za one koji žele uštedjeti prostor i stvoriti učinkovito i elegantno kupatilo, a pritom uživati u svoj udobnosti i funkcionalnosti WC-a i bidea koju obuhvata TECEone.



Crta Pročitajte još

  TECE Uni vodokotlić - Univerzalni vodokotlić s poboljšanom montažom



06.03.2023. Gradnja


# bide # TECE # wc šolja

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!