U Podgorici održana prezentacija nove kolekcije dekora kompanije EGGER Group

EGGER Group prezentacija u Podgorici

Kompanija Lamex, poznata po svom širokom portfoliju, od proizvodnje namještaja do prodaje pločastih materijala, bila je domaćin događaja u Podgorici, na kojem je kompanija EGGER Group imala priliku da predstavi svoju novu kolekciju dekora 24+ pod sloganom Vrijeme je za više, u hotelu CUE Podgorica.

EGGER Group prezentacija u Podgorici

EGGER Group je jedna od vodećih evropskih kompanija u industriji proizvoda na bazi drveta. Njihov program nudi širok asortiman inovativnih proizvoda (univer – oplemenjena iverica, MDF, Euroilight, radne ploče, zidne panele – splashback,) sa različitim performansama i visokim standardima kvaliteta koji odgovaraju svakom zahtjevu u dizajnu namještaja i enterijera. 

EGGER Group prezentacija u Podgorici

Na prezentaciji u Podgorici, pred dizajnerima enterijera, arhitektama, konstruktorima i partnerima, predstavljene su mogućnosti i rješenja koje nova EGGER Group kolekcija nudi. Predstavljene su inspitrativne teme, etablirani dekori, proizvodi za održivo i zdravo stanovanje. Istaknuta su unaprijeđenja koja su ostvarena u novoj kolekciji a koja se ogledaju u bogatijoj ponudi dekora i struktura, kao i inspiracije i usluga. Ova kolekcija izrazito je okrenuta svima koji osmišljavaju i konstruišu namještaj i bogatija je za: nove strukture, nove dekore, nove radne ploče, akcent i kant trake, i nudi veću usklađenost dekora na proizvodima. (Više informacija o kolekciji)

EGGER Group prezentacija u Podgorici

Takođe, na ovom događaju, kompanija Lamex je predstavila svoju novu liniju proizvoda, enterijerske ploče VELLUTO i LUSTRO.


Velluto

Besprekorni mat


Velluto mat enterijerske ploče ostavljaju besprekoran taktilni i vizuelni utisak. Na dodir baršunasta površina, otporna je na habanje i ima antifingerprint efekat. Namijenjena prije svega čistoj formi i modernoj estetici, ova površina u enterijere unosi vanvremensku, neprolaznu notu.

Predstavljanje nove Lamex-ove linije proizvoda, enterijerske ploče Velluto i Lustro

Lustro

Ime za sjaj


Enterijerske ploče visokog sjaja u bazičnim dekorima. Osim čiste bijele i crne, tu su i njihove nijanse idealne za kombinovanje sa mat Vellutom. Ključ ove kolekcije leži u kontrastu i međusobnom isticanju Velluto i Lustro strukture.

Upotreba Velluto i Lustro ploča u enterijeru

Kroz dvije prirode sjaja i mata, nijanse bež, hladnih, zemljanih i tamnih tonova, prikazuju se elegantni, moderni enterijeri.

Crta Pročitajte još

  LAMEX:Materijal za baštenski mobilijar i ploče stolova za HoReCa

  LAMEX: m.look – arhitekturne Fundermax ploče



11.03.2024. Gradnja


# enterijer # enterijerske ploče # lamex # prezentacija

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!