Najveća kompanija za opremanje poslovnog prostora u Adria regionu svečano otvorila novi showroom u Podgorici

Otvaranje novog izložbenog prostora Delight Office Solutions-a

01/02/2024, Podgorica - Delight Office Solution, vodeća kompanija za opremanje poslovnih prostora u Adria Regiji, juče je svečano otvorila svoj novi izložbeni prostor na novoj lokaciji u sklopu City kvarta u Podgorici.


Otvaranje novog izložbenog prostora Delight Office Solutions-a

Temeljnim sprovođenjem dugoročnih poslovnih planova, dosadašnjim odgovornim poslovanjem i stalnim radom na unaprjeđenju procesa, organizacione strukture i digitalizacije, Delight Office Solution se pozicionirao kao vodeća kompanija koja nudi kompletna rješenja za opremanje poslovnih prostora u Adria Regiji. 

Otvaranje novog izložbenog prostora Delight Office Solutions-a

Prateći globalne trendove u oblasti poslovnih enterijera, zastupajući svjetske lidere u svojim oblastima, Delight Office Solution kontinuirano ostvaruje rast na održivoj osnovi. Delight je prva i jedina kompanija iz ove oblasti koja je svoje poslovanje proširila na tržište bivše Jugoslavije. U preko 20 godina svog poslovanja, sa snažnom finansijskom pozicijom, Delight stalno ulaže u inovativna i personalizovana rješenja prilagođena potrebama klijenata.

Otvaranje novog izložbenog prostora Delight Office Solutions-a

Novi izložbeni prostor Delight-a u Podgorici je multimodalan i sadrži nekoliko zona koje naglašavaju prilagodljivost rada različitim radnim okruženjima i potrebama u toku dana. Prostor zaposlenima omogućuje da odluče gdje će i kako raditi i prilagođen je svim oblicima rada koji su neophodni kako bi koristili svoje pune potencijale.


Veoma sam zadovoljan što je kompanija Delight u prilici da crnogorskom tržištu predstavi najsavremenije trendove industrije u kojoj posluje. Koncept i ambijent poslovnog prostora je nešto što veoma utiče na efikasnost u radu i zadovoljstvo zaposlenih i Delight će u tom pravcu usmjeravati potrebe klijenata, rekao je Ivan Čanović, Country Manager Crne Gore.

Otvaranje novog izložbenog prostora Delight Office Solutions-a

Otvaranje novog showrooma predstavlja važan korak ka unaprjeđenju i podršci ugostiteljskom sektoru u Crnoj Gori. Kao lider u industriji, Delight Office Solution nudi sveobuhvatna rješenja koja su ključna za uspjeh u HORECA sektoru. Širok spektar proizvoda i usluga omogućava klijentima da stvore nezaboravna iskustva za svoje goste. Visokokvalitetan dizajnerski namještaj, modularne podne obloge i pregradni sistemi, omogućavaju funkcionalne i estetski privlačne prostore koji odražavaju duh Crne Gore kao turistički atraktivne destinacije.

Uprkos brojnim izazovima prethodnih godina, Delight Office Solution Grupa je ostvarila najbolje rezultate otkada kompanija postoji na nivou Regiona sa prihodima većim od 25 mil.€ te porudžbinama od svojih klijenata na svakih 36 minuta. Uz povećan obim poslovnih aktivnosti, trend kontinuiranog rasta broja zaposlenih nastavljen je i Delight danas broji više od 100 zaposlenih. Svi oni su na usluzi stalno rastućem broju klijenata kojih je danas više od 5.000 i kojima smo zahvalni za kontinuirane poslovne uspjehe, istakao je Čanović.


09.02.2024. Gradnja


# izložbeni salon # kancelarija # kancelarijski namještaj # poslovni prostori

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!