Wienerberger: Više prozora u vašem potkrovlju

Dodavanje nekoliko krovnih prozora je najbrži način da vidno poboljšate osjećaj otvorenosti u svom domu. Sa Tondach krovnim prozorima možete dodatno otvoriti vaše mjesto pod krovom i tako zaista personalizovati svoj prostor. Postoji rješenje za svaku potrebu, bilo da je u pitanju horizontalno postavljanje jednog krovnog prozora pored drugog, ili je pak uspravno postavljanje, takoreći, jednog prozora iznad drugog. Sa kombinovanim opšavima za krovne prozore ne postoje granice.


Vi birate koji broj i na koji način ćete slagati prozore na krovu. Za još više dnevne svjetlosti i fantastičan pogled koji seže čitavom kosinom potkrovlja! Koju god kombinaciju imate na umu, svoje snove možete pretvoriti u stvarnost. Tondach krovni prozori nude rješenje jer u svom širokom asortimanu sadrže modele različitih karakteristika i dimenzija, kao i kombinovane opšave za njih.



Vertikalno postavljanje prozora


Za uske prostorije, kao što je prostor iznad stepenica, Tonach nudi rješenje. Kombinovani opšavi koji na jednostavan i efektivan način povezuju dva prozora uspravno tu su da ponude rješenje slaganja u kolonu. Na taj način uske prostorije i hodnici tik ispod krova dobiće prijeko potrebnu prirodnu svjetlost.




Velika potkrovlja traže i veću osvetljenost


Da li želite da i vaše potkrovlje ima impresivan pogled? Efektivan i praktičan način da to postignete jeste da krovne prozore rasporedite u dva reda i to u zbijenoj formi. Ako četiri ili više prozora postavite tako da čine jednu cjelinu, dobićete ne samo više svjetlosti u prostorijama ispod krova, već i vizualno povećanje samog potkrovlja. Sada kada ste se odlučili za postavljanja većeg broja prozora, sobu možete organizovati tako da služi različitim namjenama. Odličan prostor za dnevne aktivnosti, a namjena im može biti i kancelarijska. Takođe, svi Tondach prozori su spremni za dodavanje spoljašnjih tendi i roletni kao i unutrašnjih zastora. Zato ne morate da brinete o temperaturi ili pak prekomjernom svjetlu u ranim jutarnjim satima. Dodavanjem četiri krovna prozora stvara se prirodni centralno mjesto potkrovlja i doprinosi se optimalnom protoku vazduha i osjećaju otvorenosti.



Izbor je na vama


Sada kada smo vam predočili sve benefite postavljanja niza prozora i kombinovanih opšava koji to omogućavaju – na vama je da se odlučite za broj i raspored koji vam najviše odgovara. Za svaki plan i raspored potkrovlja postoji rješenje koje će se najbolje uklopiti. Kombinovani opšavi istovremeno daju mogućnost postavljanja krovnih prozora u redove i kolone, a sa druge strane daju maksimalnu zaštitu od padavina i vjetra. Posebnu čar potkrovljima sa gusto raspoređenim prozorima i svjetlarnicima daje osjećaj otvorenosti i kontakta sa prirodom i sunčevim svjetlom.


Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Menadžera prodaje za Crnu Goru, Peka Savića +382 67 256 780, ili putem e-mail-a: peko.savic@wienerberger.com


06.09.2023. Gradnja


# #krovniprozori # #prirodnasvjetlost # potkrovlje # uređenje stana

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!