Podcast Sfera: Strast prema fudbalu i konkursima

Epizoda 13: Bojan Jovančević

emitovanje 11.08. u 12:00 sati na YouTube kanalu

Podcast Sfera: Bojan Jovančević

Sjutrašnju epizodu podcasta Sfere domaćini najavljuju u opuštenijem maniru nego što ste navikli jer gost predstojeće epizode je njihov prijatelj ali i talentovani mladi arhitekta koji mnogo voli svoj životni poziv i uživa u njemu. Arhitekta Bojan Jovančević govoriće o poziciji mladog arhitekte na startu karijere kao i svim iskušenjima sa kojima se može susresti. Bojan je iskustvo na velikim infrastrukturnim projektima sticao u timu projektnog biroa AGM, kod profesora Borislava Petrovića.

Podcast Sfera: Bojan Jovančević

Sa Bojanom će proći izuzetno zanimljivu temu arhitektonskih konkursa koji su za njega jedan vid konstantnog mentalnog i fizičkog treninga. Sa kolegama Aleksandrom Ćosićem, Sarom Petković i Jelenom Džinović učestvovao na međunarodnim urbanističko arhitektonskim konkursima za gradske stadione u Kotoru i Ulcinju. U Ulcinju su dobili prvu nagradu u konkurenciji od 50 internacionalnih biroa i ta nagrada predstavlja vrhunac njegove dosadašnje karijere i dokaz da se dugogodišnje akumuliranje znanja i vrijedan rad isplate.

 

Podcast Sfera: Bojan Jovančević

Razgovaraće zašto je bitno učestvovati na internacionalnim urbanističko arhitektonskim konkursima, jačati svoj karakter i prihvatiti rad na projektima različite tipologije kako bi proširili spektar znanja i vještina kao i iskustvima koje je sticao radeći na projektovanju stadiona u Srbiji i regionu tokom svog petogodišnjeg rada. Podijeliće koji mu je stadion bio najveći projektantski izazov a koji izvođački. O ovim temama kao i o još mnogim drugim važnim pitanjima imaćete priliku da saznate u Epizodi 12 ,,STRAST PREMA FUDBALU I KONKURSIMA'' na zvaničnom YT kanalu podcasta Sfera, a dan kasnije i na audio platforamama.

Crta Pročitajte još

  Podcast Sfera: Nove tehnologije i budućnost dizajna

  Podcast Sfera: Fenomen grada

  Podcast Sfera: Na mladima svijet ostaje



10.08.2023. Gradnja


# fudbal # konkurs # podcast # sfera # stadion

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!