Poslovna zgrada u blizini osnovne škole Savo Pejanović, u Podgorici

izvor:podgorica.me/D.S.D. GRAĐEVINSKI INSTITUT MAKEDONIJA

Službi glavnog gradskog arhitekte Podgorice, predat je zahtjev za davanje saglasnosti na idejno rješenje poslovne zgrade, koja će se naći u blizini osnone škole Savo Pejanović, iza kojeg stoji D.S.D. GRAĐEVINSKI INSTITUT MAKEDONIJA. Planirana spratnost zgrade je Po+Su+Pr+3 a njena ukupna površina iznosi 1635m2.

izvor:podgorica.me/D.S.D. GRAĐEVINSKI INSTITUT MAKEDONIJA

Predmetnoj parceli pristupa se sa sjeverne strane, preko ulice IV Proleterske brigade. Sa istočne i zapadne strane ograničena je susjednim zgradama dok sa južne izlazi na rijeku Ribnicu.

izvor:podgorica.me/D.S.D. GRAĐEVINSKI INSTITUT MAKEDONIJA

U prizemlju je predviđen poslovni prostor, koji u prednjoj (sjevernoj) strani služi opsluživanju klijenata, dok je južna zona rezervisana za unutrašnje poslovne prostore. Na spratovima su planirane neophodne administrativne jedinice i takođe i nekoliko manjih poslovnih prostora. Na prvom spratu dvije trećine prostora je posvećeno investitoru, a ostatak je posebna administrativna jedinica. Drugi sprat je u potpunosti posvećen investitoru i njegovoj administraciji dok je treći sprat podijeljen na tri zasebne cjeline. U suterenu je predviđena mala konferencijska sala/sala za sastanke, koja je namijenjena korisnicima poslovnog prostora na spratovima.

Što se tiče materijalizacije fasade, ona je planirana kao kontaktna fasada, ETISC dok je na istočnoj, zapadnoj i sjevernoj strani predviđeno zastakljivanje.

Crta Pročitajte još

  Nova poslovna zgrada sa 4 stambene jedinice na Zabjelu

  Stambena zgrada u naselju Zagorič, Podgorica

  U podgoričkom naselju Zabjelo planirana izgradnja dvije stambene zgrade

  U planu izgradnja još jednog stambenog objekta u neposrednoj blizini CKZ Ribnica, u Podgorici



12.12.2023. Gradnja


# Podgorica # poslovanje # poslovna zgrada

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!