U planu izgradnja još jednog stambenog objekta u neposrednoj blizini CKZ Ribnica, u Podgorici

izvor:podgorica.me/ATRIUM

Službi glavnog gradskog arhitekte predat je zahtjev za davanje saglasnosti na idejno rješenje stambene zgrade koja će se naći u neposrednoj blizini CKZ Ribnica, u Podgorici, iza kojeg stoji arhitektonski biro ATRIUM.

izvor:podgorica.me/ATRIUM

Planirana spratnost objekta je Po+P+4 a njegova ukupna površina iznosi 11062m2. Uz objekat planirana je izgradnja još jedne stambeno-poslovne zgrade o kojoj možete saznati više OVDJE.

izvor:podgorica.me/ATRIUM

Ulaz u objekat pozicioniran je centralno, sa istočne strane parcele i pristupa mu se pješačkom stazom koja se odvaja od trotoara. Zgrada je planirana sa 9 stambenih jedinica. U pravilnom, kvadratnom tlocrtu zgrade stanovi su organizovani tako da prizemlje i prve tri etaže sadrže dva stana, 1 jednosoban i 1 dvosoban stan, dok je posljedni sprat rezervisan za jedan trosoban stan.

izvor:podgorica.me/ATRIUM

Svedena,kubična forma razbijena je podjelama koje naglašavaju vertikalnost zgrade. Fasada je u zonama nadzemnih etaža predviđena u demit fasadi sa završnom obradom u bež i bijeloj boji. Materijalizacija povučenih dijelova lođa planirana je klinker pločicama tipa fasadne opeke braon boje.

izvor:podgorica.me/ATRIUM

Crta Pročitajte još

  U planu izgradnja stambeno-poslovne zgrade u centru Podgorice, u neposrednoj blizini restorana Ribnica

  Nova stambeno-poslovna zgrada u podgoričkom naselju Zagorič

  Stambena zgrada u naselju Zagorič, Podgorica



07.12.2023. Gradnja


# izgradnja # Podgorica # stambena zgrada

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!