Nova zgrada u Tološima

izvor: podgorica.me / SMART STUDIO

Službi glavne gradske arhitektice opštine Podgorica, predat je zahtjev za davanje saglasnosti na idejno rješenje stambene zgrade u naselju Tološi, izrađenog od strane arhitektonskog biroa SMART STUDIO. Planirana spratnost je Po+P+4 a ukupna poršina zgraće će iznositi 1078m2.

izvor: podgorica.me / SMART STUDIO

Parcela, na kojoj je planirana izgradnja objekta, pozicionirana je uz ulicu Nova Dalmatinska. Glavni ulaz u objekat predviđen je sa sjeveroistočne strane i orjentisan je upravo ka pomenutoj javnoj saobraćajnici, dok se sporedni ulaz nalazi sa jugozapadne strane parcele. Parkiranje je predviđeno u okviru parcele. U garažama prizemlja planirana su 4 i ispred objekta 6 parking mjesta.

izvor: podgorica.me / SMART STUDIO

U zgradi je planirano ukupno 8 stanova. Prvi, drugi i treći sprat, organizovani su tako da sadrže po 2 dvosobna stana, dok je na četvrtom spratu planiran 1 jednosoban i 1 trosoban stan.

izvor: podgorica.me / SMART STUDIO

Kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji, materijalizacija fasade je predviđena sa kompakt panelima sivih tonova kao i sa kombinacijom dekorativnih drvenih letvica.

Crta Pročitajte još

  Uz Cetinjski put planirana izgradnja dvospratne stambeno-poslovne zgrade

  Na Zabjelu niče nova stambena zgrada

  Pored Ljubovića sinagoga boje pustinjskog pijeska

  U planu izgradnja omanje zgrade obložene opekom u Zagoriču

  Manja stambena zgrada na Zabjelu



23.04.2024. Gradnja


# izgradnja # izgradnja objekta # Podgorica # zgrada

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!