Trospratna stambena zgrada u budvanskom naselju Dubrovica

izvor:budva.me/E.NOUR Architecture

U budvanskom naselju Dubrovica planirana je izgradnja apartmanske zgrade, spratnosti 2G+P+3+Pk, čije idejno rješenje je izradio arhitektonski biro E.NOUR Architecture. Planirani broj apartmana u zgradi je 11 a njena ukupna površina iznosi 813m2.

izvor:budva.me/E.NOUR Architecture

Usljed velikog nagiba terena, glavni ulaz u objekat je pozicioniran na nivou prvog sprata. U prizemlju kao i na prvom spratu su planirane 3 apartmanske jedinice, 2 garsonjere i 1 jednosoban stan. Treći i četvrti sprat sadrže po 2 stana, jednoiposoban i dvosoban stan. Potkrovlje je predviđeno u vidu povučenog sprata koji će poslužiti za smještaj jednog trosobnog stana.

izvor:budva.me/E.NOUR Architecture

Garaža objekta podijeljena je na dvije etaže kako bi se obezbijedio smještaj za parking 13 vozila. Garaža -1 će imati 7 parking mjesta a etaža ispod će obezbijediti parking mjesto za 6 vozila.

 

izvor:budva.me/E.NOUR Architecture

Objekat je planiran sa kamenom fasadnom oblogom od lokalnog kamena ređanog u pravilne horizontalne redove. U obradi fasade korišćene su svijetle prigušene boje, bijela, siva i boja prirodnog kamena u dvije nijanse.

izvor:budva.me/E.NOUR Architecture

Crta Pročitajte još

  Apartmansko-turistički blok u Budvi

  Hotelski kompleks u zahvatu “Kamenovo Vrijesno”, Opština Budva

  Apartmanski kompleks u budvanskom naselju Maine

  Turističko-apartmanski blok u Budvi



08.02.2024. Gradnja


# apartman # apartmanski objekat # budva # izgradnja # izgradnja objekta

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!