Izgradnja nove stambene zgrade u budvanskom naselju Dubrovica

izvor: budva.me/ STUDIO AC

U budvanskom naselju Dubrovica, planirana je izgradnja stambene zgrade, čije idejno rješenje je izradio arhitektonski biro STUDIO AC. Planirana spratnost objekta je 2G+P+3+Ps a njegova ukupna površina iznosi 1279m2.

izvor: budva.me/ STUDIO AC

Objekat je planiran sa ukupno 18 stambenih jedinica. Spratovi su organizovani tako da prizemlje, I, II i III sprat sadrže po četiri stana (3 jednosobna i 1 jednoiposoban stan) dok su na povučenom spratu smještena dva stana (jednosoban i dvosoban stan).

izvor: budva.me/ STUDIO AC

Zbog obezbjedjenja nepohodnog parkinga za objekat, garaža je planirana u dvije etaže. Ukupno je u garažama planirano 20 parking mjesta. Garaža -2 planirana je sa 11 mjesta a garaža -1 sa 9 garažnih mjesta. Dva parking mjesta, u garaži -1, planirana su sa elementima pristupačnosti za osobe sa invaliditetom.

izvor: budva.me/ STUDIO AC

Materijalizacija fasade je predviđena u kombinaciji kamena (lokalni sivi kamen iz majdana Liješevići) i demit sistema. Fasadni otvori se rade u konstrukciji od aluminijumskih profila u antracit sivoj boji. Oko fasadnih otvora planirani su kameni okviri, kako je istaknuto u tehničkoj dokumentaciji, po ugledu na tradicionalne. Spoljašnje ograde su predviđene od stakla.

izvor: budva.me/ STUDIO AC

Crta Pročitajte još

  Turističko-apartmanski blok u Budvi

  Trospratna stambena zgrada u budvanskom naselju Dubrovica

  Apartmansko-turistički blok u Budvi



07.03.2024. Gradnja


# budva # izgradnja # izgradnja objekta # zgrada

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!