Podcast Sfera: Unutrašnja arhitektura i urbani dizajn

Epizoda 14: Miloš Milivojević i Filip Rašković

emitovanje 08.09. u 12:00 sati na YouTube kanalu

Podcast Sfera: Miloš Milivojević i Filip Rašković

Gosti predstojeće epizode podcasta Sfera jedni su od najperspektivnijih mladih dizajnera enterijera na domaćoj sceni, dobitnici brojnih priznanja u Srbiji i inostranstvu, arhitekte Miloš Milivojević i Filip Rašković. Iza sebe imaju veliki broj realizovanih projekata pa je samim time njihov angažman u arhitekturi i urbanizmu veoma primjetan.

Podcast Sfera: Gostovanje Miloša Milivojevića i Filipa Raškovića

Filip je dizajner enterijera, specijalizovan pretežno za stambene prostore, ali ima značajno iskustvo i u dizajnu komercijalnih i poslovnih prostora. Njegovi enterijeri su svedeni i unikatni jer vrlo često namještaj dizajnira sam. U svom radu je prepoznatljiv po prefinjenom senzibilitetu, a klijenti iz mnogobrojnih zemalja, u kojima je radio, ga cijene zbog njegove izuzetne usluge, umjetničkog integriteta i vještine artikulacije svih njihovih potreba u jedinstven prostor.

Podcast Sfera: Gostovanje Miloša Milivojevića i Filipa Raškovića

Miloš Milivojević se bavi prostornim i grafičkim oblikovanjem u domenu arhitekture i dizajna. Stalnim istraživanjem i interdisciplinarnim načinom projektovanja, Miloš sa svojim saradnicima teži da uvijek pruži savremena, često neočekivana rješenja koja odišu novim likovnim i upotrebnim vrijednostima. Studio je prepoznat po projektima istaknutog minimalizma, jasnih formi i čistih linija, sa suptilnim elementima iznenađenja. Njegova posvećenost i preciznost, mnogobrojne vještine i interidisciplinarnost na polju dizajna, omogućuju mu da projekte razradi do najsitnijih detalja, maksimalno se približavajući total dizajnu jednog prostora.

Podcast Sfera: Gostovanje Miloša Milivojevića i Filipa Raškovića

Imaćete priliku da čujete nešto više o njihovim iskustvima, aktuelnim i izvedenim projektima, izazovima u praksi, međukomunikaciji između različtih saradnika na projektu, prezentaciji projekata pred klijentom ali i o generalnom razvoju domaće scene u sferi dizajna enterijera. Ove teme ali i neke anegdote iz njihovog poslovnog života možete saznati u petak u Epizodi 14-Unutrašnja Arhitektura i Urbani Dizajn na zvaničnom YT kanalu Podcasta Sfera, a dan kasnije i na audio platforamama.

Crta Pročitajte još

  Podcast Sfera: Priča o zaboravljenih Beogradskih 5

  Podcast Sfera: Strast prema fudbalu i konkursima

  Podcast Sfera: Nove tehnologije i budućnost dizajna

  Podcast Sfera: Fenomen grada



07.09.2023. Gradnja


# dizajn namještaja # enterijer # podcast # sfera # uređenje prostora

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!